Harry Potter İllüstrasyon Sergisi Açıldı
25-Nisan-2016-
Antre Sanat Galerisi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı “ 9 Üç Çeyrek” Karma Harry Potter İllüstrasyon Sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisi'nde açıldı.

Resim Bölümü öğrencilerinden Ayşenur Bulut ve Grafik Tasarım öğrencilerinden Barış Mert Göle’nin ortak çalışmayla hazırladıkları sergiye Fakülte öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Sergi vesilesiyle Resim? ve Grafik disiplinleri, fantastik edebiyatın öncü yapıtlarından olan Harry Potter çatısı altında buluşturuldu. Gerçeklikten uzaklaşarak kendi algılarında yarattıkları Harry Potter karakterlerini birbirlerinden etkilenmemek için ayrı zamanlarda ve ayrı mekanlarda illüstrasyon yöntemiyle gerçekleştiren öğrencilerin eserleri sanatseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.