"Burun" Oyunu Fakültemizde Sahnelendi
9-Mart-2016-18:30
Atölye Deneme Sahnesi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü mezuniyet öğrencilerinin görev aldığı ‘Burun’ adlı oyun, 2 Mart Çarşamba ve 9 Mart Çarşamba günleri saat 18:30'da Kocaeli Üniversitesi, Anıtpark Yerleşkesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü (4. Kat), Atölye Sahnesi'nde seyirciyle buluştu.Dekor tasarımının ve oyunculuğun seyirciler üzerinde büyük ilgi gördüğü oyun, Nisan ve Mayıs aylarında yine oynanacak.

Gogol’ün yazdığı bu eşsiz oyunun yönetmenliğini Ögr.Gor. Rusudan Savaneli yaptı. Oyuncu kadrosu üç kişiden oluşuyor: Ezgi Özbalı, Duygu Mine Özcan ve Hazal Kalfa. Oyunda dramaturg olarak Ömer Kaçar ve Merve Tursun görev yaptı. Reji Asistanlığını Semih Öztürk, sahne amirliği görevini ise Gönül Toplaklı üstlendi. Dekor&Kostüm Tasarımı görevleri; Burak Vahapoğlu, Yaprak Kılıç, İnci Kılıç ve Şeyda Arslanalp işbirliği içerisinde yapıldı.

Bu eğitim öğretim sezonunda, Sahne Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencileri Deli Dumrul oyununu, 2.sınıf öğrencileri de Hayvan Çiftliği oyununu, yine Sahne Sanatları Bölümü (4. Kat), Atölye Sahnesi'nde seyirciyle buluşturacak.