Güzel Sanatlar Fakültesi'nde “İkon” Sergisi
22-Şubat-2016-14:00
Antre Sanat Galerisi

Temel Eğitim Bölümü'nün koordine ettiği seçmeli derslerden Mitoloji ve İkonografi dersi kapsamında gerçekleşen "İKON" başlıklı sergiye, Fakültemiz Resim, Heykel, Fotoğraf, Seramik ve Grafik Bölümü 2. sınıf öğrencileri, alanlarındaki çalışmalarla katıldılar. 22 Şubat 2016 tarihinde, açılışı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sema Göktaş tarafından Antre Sanat Galerisi'nde yapılan sergi, dersi yürüten Heykel Bölümü öğretim görevlisi Zekeriya Erdinc tarafından organize edildi. Resim Bölümü’nden Sergül Acar, Hande Arık, Erdem Ballas, Serhat Alparslan, Gizem Doğan, Fidan Akyüz; Heykel Bölümü’nden Bahadır Hızol; Seramik Bölümü’nden Nalan Kökcü, Fotoğraf Bölümü’nden Zeynep Özbey ve Grafik Bölümü’nden Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo’nun katıldığı sergide, Yunan ve İskandinav mitlerinden yola çıkarak üretilen çalışmalar yer aldı.