Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisi'nde Temel Sanat Eğitimi Sergisi
5-Şubat-2016-13:00
Antre Sanat Galerisi

Fakültemiz Fotoğraf, Grafik, Heykel, Resim, Sahne Tasarımı ve Seramik Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin Güz dönemi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalardan oluşan sergi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sema Göktaş tarafından Antre Sanat Galerisi'nde açıldı. Temel Eğitim Bölümü'nün koordine ettiği Fakülte ortak derslerinden Temel Sanat Eğitimi kapsamında gerçekleştirilen ve Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan Bayer tarafından planlanan sergide, her bölüm kendi alanındaki işlerle temsil ediliyor. Grafik Bölümü Öğr. Gör. Mustafa Murat Alpay, Heykel Bölümü Öğr. Gör. Saim Gökhan Ercan, Fotoğraf Bölümü Öğr. Gör. Fehmi Ketenci, Resim Bölümü Öğr. Gör. Hazal Aksoy ve Arş. Gör. Serpil Şahin'in katkılarıyla gerçekleşen sergi, Şubat ayının 3. haftasına kadar devam edecek.