Fakültemiz Akademik Kurulu Yapıldı
24-Aralık-2014-13:00
-

Fakültemiz Akademik Kurulu, 24 Aralık 2014 Çarşamba günü, dokuz bölümün öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Fakülte dekanı Prof. Dr. Sema Göktaş tarafından yapılan açılış konuşmasında, Fakültenin genel durumu, ihtiyaç ve sorunlarından bahsedildikten sonra Fotoğraf, Grafik, Heykel, Müzik, Resim, Sahne Sanatları, Seramik, Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım ile Temel Eğitim bölüm başkanları, bölüm faaliyetleri, bölüm öğretim elemanlarının bilimsel ve sanatsal çalışmaları ve gerçekleşmesi planlanan bilimsel/sanatsal etkinliklerini dile getirdikleri sunumlar yaptılar. Kurulun ardından, Antre Sanat Galerisinde Resim Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi İbrahim Özsakallı'nın çalışmalarından oluşan bir sergi de açıldı.