Resim Bölümü Dördüncü Sınıf Öğrencimiz İbrahim Özsakallı'nın "Dokunmak" Temalı Sergisi Açıldı
24-Aralık-2014-14:30
Antre Sanat Galerisi

Resim Bölümü Dördüncü sınıf öğrencimiz İbrahim Özsakallı'nın "Dokunmak" temalı ilk kişisel sergisi, 24 Aralık 2014 tarihinde Fakültemiz Antre Sanat Galerisi'nde, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sema Göktaş tarafından açıldı. Sergide yer alan resimler, macun, saman, çeşitli metaller, tahta, kum, çakıl, mermer tozu, kumaş gibi malzemeler kullanılarak asamblaj tekniğinde gerçekleştirildi. Resimlerin gerçekleştirilmesinde kullanılan malzemeler, insanların günlük hayatta temas ettiği, günahsız gibi görünen; ancak insan hayatına zarar verdiği gerçeği göz ardı edilen malzemeler ki bu bağlamıyla serginin çıkış noktasını oluşturması yönünden anlam kazanıyor. Sergi 7 Ocak 2014 tarihine kadar izlenebilir.