Prof. Dr. Ozan Tunca, Dinleti ve Master Class
18-Aralık-2014-13:00
Anıtpark Konser Salonu

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ozan Tunca 18 Aralık 2014, Saat 13:00 'da Fakültemiz Anıtpark Konser Salonu'nda bir resital ve ardından Müzik Bölümü Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu viyolonsel sınıfı öğrencileri ile bir masterclass gerçekleştirdi.Resital’de Barok Müziğin önemli bestecilerinden Johann Sebastian Bach’ın 1. ve 3. Çello Süitlerini seslendirdi. Çalınan eserlerle ilgili müzikal ve teknik açıklamalarla devam eden konser, yoğun bir izleyici kitlesi tarafından ilgi ile izlendi.
Konser sonrasında gerçekleşen Masterclass’ta, Öğr. Gör. Caner Ünsal’ın çaldığı piyano eşlikleri ile, Özlem Yorulmaz ile J. Brahms mi minör Viyolonsel Sonatı, Engin Şen ile S. Rachmaninoff Vocalise ve ardından İsmail Hakkı Gayretli, Mustafa Volkan Özenir, Elif Muratoğlu, Özlem Yorulmaz’dan oluşan çello kuvarteti İsrafilov’un Ağıt’ı seslendirildi. Prof. Dr. Ozan Tunca’nın eserler ile ilgili birikimlerini paylaşmasından sonra katılım belgelerininin takdimi ile sona erdi.