Trio'le Konseri (iptal edildi)
20-Mart-2014-13:00
Anıtpark Konser Salonu

Flütist Doç. Dr. Ece Karşal, Çellist Öğr. Gör.Andres Rodrigo Lopez ve piyanist Doç. Dr. Hyun Sook Tekin'den oluşan Trio'le oda müziği topluluğu, 20 Mart 2014 tarihinde Fakültemizde bir konser verecek. 2009 yılında kurulan Trio'le grubunun üyeleri, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanlarından oluşuyor. Özgün yapıtlar seslendirmeyi amaçlayan grup üyeleri, aynı zamanda çok da alışılmış olmayan flüt-çello-piyano üçlüsü için yazılmış eserlerden oluşan albüm oluşturma çalışmalarına da başlamış durumda. Geçen sene ilk albümleri Trio'leyi çıkaran grubun konser programında Klasik eserlerden Tango'ya kadar uzanan geniş bir seçki yer alıyor. Trio'le Konseri, Anıtpark Konser Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.