Temel Sanat Eğitimi Kolektif Çalışması
12-Nisan-2013-10:00
GSF

Temel Eğitim Bölümü "Temel Sanat Eğitimi" dersi kapsamında, konsepti "Renk Organizasyonları" olarak belirlenen kollektif bir çalışma gerçekleştirildi. Seramik, Fotoğraf, Grafik, Resim, Heykel ve Sahne Tasarımı öğrencilerinin gruplar oluşturarak söz konusu konsept çerçevesinde hazırlamış oldukları çalışmalar, Güzel Sanatlar Fakültesi "Antre Sanat Galerisi"nde sergileniyor. "Ali Dayı", "Ne Bee", "Grup Hoşaf", "Children of God", "Grup Epil", "YoungArt", "Grup Rainbow" ve "Grup İşte" başlıklarıyla oluşturulan her bir grup, kolektif çalışmalarını gerçekleştirdikleri alanı kendisi tespit etti. Kolektif çalışmanın afiş tasarımı da yine öğrencilerin kolektif çalışmasıyla şekillendi.

Temel Sanat Eğitimi Kolektif Çalışması, Öğr. Gör. Yasemin Sarı koordinatörlüğünde Öğr. Gör. Murat Alpay, Öğr. Gör. Fehmi Ketenci, Öğr. Gör. Gökhan Ercan, Öğr. Gör Hazal Aksoy, Arş. Gör. Özgür Karaalan ve Arş. Gör. Ali Fuat Altın tarafından organize edildi.