Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kennesaw State Üniversitesi İş Birliği Konserler, Ustalık Sınıfı Çalışmaları ve Seminerlerle Devam Ediyor
7-Mart-2013-13:00
Anıtpark Konser Salonu

Yaklaşık üç yıldır devam eden Kennesaw State Üniversitesi ile Fakültemiz arasındaki iş birliği, 4-8 Mart 2013 tarihleri arasında Prof. Dr. Laurence Sherr ve Mary Akerman'ın Fakültemiz Müzik Bölümü'nde gerçekleştireceği bir dizi etkinlikle devam edecek. Kennesaw State Üniversitesi öğretim üyeleri, ziyaretlerinin ilk gününde Fakültemiz dekanı Prof. M. Reşat Başar ile bölüm başkanlarının katılımıyla yapılacak toplantıda, iki kurum arasındaki işbirliği kapsamında geleceğe yönelik plan ve projeler üzerinde fikir-alışverişinde bulunacak. Sonrasında Müzik Bölümü öğretim elemanları ile tanışma toplantısına katılacak olan Sherr ve Akerman, Fakültemiz bölümlerini de ziyaret ederek yürütülen programlarla ilgili bilgi alacak ve Kennesaw State Üniversitesi Güzel Sanatlar Koleji öğrencileri ile Resim Bölümü öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan "Figürsüz Figür" temalı sergiye katılacaklar. Akerman ve Sherr, Fakültemizde bulundukları süre zarfında Müzik Bölümü'nde gerçekleştirilen dersleri izleyecek, gitar ve kompozisyon alanlarında seminerler verecek ve "ustalık sınıfı" çalışmaları düzenleyecek. 7 Mart 2013 tarihinde ise saat 13.00'te, Fakültemiz Müzik Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Neşe Grançer Okay, Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu, Öğr. Gör. Dr. Müge Eraydın, Arş. Gör. Dr. Kubilay Can, Devlet Konservatuvarı'ndan Öğr. Gör. Gonca Çeliker, Öğr. Gör. Yasemin Salman, Öğr. Gör. Ozan Akyatan ve Öğr. Gör. Nihan Konakçı tarafından Laurence Sherr'in bestelerinden oluşan bir konser verilecek ve hemen ardından da Mary Akerman'ın gitar konseri yer alacak. Konser etkinlikleri Anıtpark Konser Salonu'nda gerçekleşecek.