Güzel Sanatlar Fakültesi'nde "Figürsüz Figür-Figur without Figur" Sergisi
4-Mart-2013-16:00
Antre Sanat Galerisi

Yaklaşık üç yıldır devam eden, Kennesaw State Üniversitesi ile Fakültemiz arasındaki işbirliği kapsamında, 2012 yılının Kasım ayında Fakültemiz Dekanı Prof. M. Reşat Başar, Yrd. Doç. Safiye Başar ve Yrd. Doç. Yarkın Biçer tarafından yapılan çalışma ziyaretinde gerçekleştirilen atölye çalışmaları sonucunda "Figürsüz Figür-Figur Without Figur" teması çerçevesinde üretilen öğrenci işleri, Fakültemiz öğrencilerinin de işlerinin dahil olmasıyla 4 Mart 2013 Pazartesi günü saat 16.00'daki açılış kokteylinin ardından izleyenlerle buluşacak. Kennesaw State Üniversitesi Güzel Sanatlar Koleji öğrencileri ile Fakültemiz Resim Bölümü öğrencilerinin ortak tema altında oluşturdukları çalışmaları içeren sergi, Antre Sanat Galerisi'nde bir ay boyunca açık kalacak.

1. http://www.ozgurkocaeli.com.tr/haber/kou-de-figursuz-figur-sergisi-122753.html?asset_page=1#us-page