Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri 'Dönemsonu' Sergisi
17-Ocak-2012-16:00
Anıtpark Yerleşkesi

Fakültemiz öğrencilerinin Güz Dönemi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalardan oluşan sergi, 17 Ocak 2012 Salı günü saat 16.00’da açılıyor. Resim, Heykel, Seramik, Fotoğraf, Grafik, Sahne Tasarımı ve Temel Eğitim Bölümleri'nin dahil olacağı sergide Resim Bölümü öğrencilerinin çalışmaları Güzel Sanatlar Fakültesi Binası 4. katındaki Resim Bölümü’nde, Grafik ve Fotoğraf Bölümü öğrencilerinin işleri 3. katta, Temel Sanat Eğitimi dersinde üretilen işler, Temel Eğitim Bölümü’nün bulunduğu 2. katta, Seramik öğrencilerinin işleri 1. katta, Heykel Bölümü öğrencilerinin çalışmaları giriş katındaki "Antre Sanat Galerisi"nde, Sahne Tasarımı öğrencilerinin dönem boyunca gerçekleştirdiği işlerden oluşan örnekler ise KOU Devlet Konservatuvarı girişinde sergilenecektir.

Sanal Sergi : http://gsf.kocaeli.edu.tr/sanalsergiayrinti.asp?id=313