KOU Güzel Sanatlar Fakültesi ve İzmit Belediyesi İşbirliğiyle Oda Müziği Konseri (Etkinlik iptal edilmiştir)
9-Aralık-2011-17:30
İzmit Belediyesi Sanat Merkezi

Güzel Sanatlar Fakültesi ve İzmit Belediyesi işbirliği kapsamındaki sanat etkinlikleri dizisi, 9 Aralık 2011’de gerçekleştirilecek oda müziği konseriyle devam ediyor. İzmit Belediyesi Sanat Merkezi’nde saat 17.30’da başlayacak konserde, Fakülte öğretim görevlilerimizden Yeşim Madanoğlu (Çello), İstanbul Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Ferda Vural (Arp) ve gruba dahil olan isimlerden Metin Yavuz (Flüt), konser programında yer alan J. S. Bach’ın Siciliana ve Air, G. Faure’nin Pavane, F. Schubert’in Serenade, E. Elgar’ın Salut d’amour, R. Lovland’ın Ode to Simplicity ve Song from a Secret Garden, J. Brahms’ın Macar Dansı, G. Roland’ın Toccata, N. Levent’in Balıkçının Dansı ve Kızların Dansı ile Santuri Ethem Bey’in Şehnaz Longa – Katibim ve Nihavent Longa adlı eserlerini seslendirecekler.