KOU Güzel Sanatlar Fakültesi ve İzmit Belediyesi Sanat Etkinlikleri Dizisi Zafer Erkan Resim Sergisi ile Başlıyor
6-Aralık-2011-17:30
İzmit Sanat Galerisi

Güzel Sanatlar Fakültesi ve İzmit Belediyesi işbirliği kapsamında, Aralık 2011’den başlamak üzere 2012’de de devam edecek olan etkinlikler dizisi, Zafer Erkan’ın "Aklımın Köşesinden-II" adlı sergisi ile başlıyor. 6 Aralık 2011 Salı günü İzmit Sanat Galerisi’nde, açılışı 17.30’da yapılacak olan sergide sanatçıya ait figüratif tarzda 17 adet yapıt yer alacak. Yaptığı işlerde öncelikle kendisiyle buluşabilmeyi ve yapıtlarıyla yaşamı arasında bir bağ kurabilmeyi ilke edinen sanatçı, mizahı da işin içine dahil ettiği ironik resimler gerçekleştiriyor. Aykırı düşüncelerin tetiklediği dışa vurumla yapıtlarını oluşturan sanatçının, toplumdaki deformasyon, bireysel arayışlar, içsel yolculuklar, ilişkisizlikler ve ilişkilendirilemeyenlerin sıkıntılarını yansıttığı resimleri, 30 Aralık 2011 tarihine kadar İzmit Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.