Shumen Üniversitesi Öğretim Elemanları KOU Güzel Sanatlar Fakültesi’nde
5-Aralık-2011-10:00
Anıtpark Yerleşkesi

Shumen Episkop Konstantin Preslavski Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri, “Sanatın Köprüleri” projesinin ikinci etabını gerçekleştirmek üzere Fakültemize geliyorlar. Proje dahilinde grupta yer alan isimler, Shumen Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Blagomir Kirilov Papazov, Prof.Valeri Hristov Chakalov, Prof. Dimityr Nikolov Cholakov, Baş Asistanlar Dimityr Iliev Balkanski, Tanya Jelezova Yordanova ve Svetozar Yordanov Chilingirov, Uzman Rumen Krystev Bogdanov, öğrenciler Nadya Nikolaeva Petrova, Gergana Kostadinova Petrova ve Gyonyul Mehmed Seidahmed. Grup üyelerinin Fakültemizi ziyaretleri, 5 Aralık 2011 Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Bu tarihte, grup üyeleri ile Fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerinin tanışması gerçekleşecek. 7 Aralık 2011’de, saat 14.00’te Konservatuvar Binası 3. katındaki konferans salonunda “Bulgaristan’da Çağdaş Sanat ve Sanat Eğitimi” hakkında bir sunum yapıldıktan sonra, aynı tarihte saat 16.00’da, Güzel Sanatlar Fakültesi binası girişindeki galeride Bulgar sanatçılara ait bir sergi açılacak. Grup, Fakültemizde bulundukları 6-9 Aralık 2011 tarihleri arasında atölye çalışmaları da yürütecek.