Resim Bölümü Öğrencimiz Tanju Büyükkaya’dan “Bilinç ve Bilinçaltı Zamanları” Sergisi
4-Mayıs-2011-13:00
Koridor Sanat Galerisi, Dekanlık

Kocaeli üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3'ncü sınıf öğrencimiz Tanju Büyükkaya’nın son iki yılda yaptığı yağlı boya çalışmalarından oluşan ''Bilinç ve Bilinçaltı zamanları.''adlı ilk kişisel resim sergisi Kocaeli üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi .''Koridor Sanat Galerisinde''sergilenmek üzere 04.05.2011 ile 15.05.2011 tarihleri arasında ziyarete açılmış bulunuyor...Genç sanatçının mitoloji ,psikoloji ve sürrealizmden de yararlanarak işlediği çalışmalarında Bilinç ve Bilinçaltı temalarına değinilmiş, uyanık bilinç ve bilinçaltı kendi yorumuna göre değişiklikler göstermektedir.. Bilinçaltını konu alan çalışmalarında renk simge ve figürlerde genel olarak rastlantısal yaklaşımlar görülmektedir ....