Sanatın Gerekliliği Üzerine Söyleşiler
14-Ocak-2011-13:00
Ramazan Akkuş Konferans Salonu

Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği kapsamında, Fakültemiz Seramik Bölümü Başkanı Doç. İnsel İnal tarafından bir dizi konferans organize edilmiştir. Konferans dizisinde İnal, ortaöğretim ile lise programlarında resim ve görsel sanatlar dersi veren öğretmenleri, günümüz sanatı hakkında bilgilendirecek, güncel sanat işlevlerinin dışında, sanatın herkes için gerekli bir alan olduğundan bahsedecek, yaygınlaşmasını sağlamak için üniversite öncesi sanat eğitiminin önemine değinecektir. İlki 7 Ocak 2011 tarihinde Ramazan Akkuş Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferans dizisinin ikincisi, 14 Ocak, üçüncüsü ise 21 Ocak 2011 tarihlerinde aynı yerde saat 13.30’da düzenlenecektir.