V. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Kapsamında Film Gösterimi, Sergi ve Söyleşi
7-Aralık-2010--
Güzel Sanatlar Fakültesi - Hereke

KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ile Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu, V. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali kapsamındaki çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. 7 Aralık’ta gerçekleşen etkinlikler çerçevesinde, Güzel Sanatlar Fakültesi Razamazan Akkuş Konferans Salonu’nda “Ben ve Nuri Bala”, “Av! Su! Mai!” “Oyuncu” ve “Sarhoş Atlar Zamanı” filmlerinin gösterimi yapılırken, Dekanlık binası Koridor Sanat Galerisi'nde Homur Mizah Karikatür Ekibi tarafından "Besleyenler ve Beslenenler" karikatür sergisi açıldı. Söz konusu etkinliklerle eşzamanlı olarak Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda da Cihan Demirci’nin "Mizah Dergiciliğimiz 140. Yaşında" konulu söyleşisi gerçekleştirildi.

1. -
2. -