Desen Buluşması, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Buluşuyor
28-Mayıs-2010-14:00
Sabri Yalım Parkı - İzmit

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri İzmit’te buluşuyor.

İzmit sanat ortamı için son derece önemli birikim oluşturan, ama kent merkezinden kilometrelerce uzakta faaliyetlerini sürdürmek zorunda olan iki sanat eğitimi kurumu öğrencilerinin etkinlikleriyle İzmit sokaklarında buluşuyor.

“Desen Buluşması” başlığı altında 28 Mayıs Cuma günü İzmit yürüyüş yolunda buluşarak desen çalışmaları yapacak olan öğrencilere İzmit Belediyesi de destek olacak.

Öğrencilerin kağıt kalem gibi standart tekniklerin dışında istedikleri malzemeyle çalışabilecekleri “Desen Buluşması”, sanat eğitimi faaliyetlerini sürdüren iki kurumun yakınlaşmasını ve ortak projeler oluşturmasını amaçlıyor. 28 Mayıs 2010 Cuma günü saat 14.00’de Sabri Yalım Parkında gerçekleşecek buluşma, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof . M. Reşat Başar, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ergin Aktop’un katıldığı törenle başlayacak ve aynı gün akşam saatlerine kadar devam edecek.

1. -
2. -