GSF Öğrenci Kulübü Şenliklerde
20-Mayıs-2010-10:00
Umuttepe Yerleşkesi - Kocaeli

Guzel Sanatlar Fakultesi Ögrenci Kulübü olarak bahar senliklerinde gostermis oldugumuz atolye calismalari bahar senlikelrine damgasini vurmustur..Herkesin begeniyle izledigi calismalar buyuk bir ögrenci kitlesinin katilimiyla renkli bir panayir haline dönusmüstür,,GSF ÖGRENCI KULÜBÜ olarak,RESIM ATOLYESI;RITIM ATOLYESI,HEYKEL ATOLYESI VE KALIGRAFI ATOLYE calsimalari büyük bir ilgi gormus , bahar senliklerine sanati doyasiya yasatmistir.GSF OGRENCI KULÜBÜ ve KUKLA KULÜBÜ olarak ortaklasa yaptigimiz sanat yuruyusune bir cok ogrenci destek vermis ve cok mutlu bir tablo olusturmustur.Herkesin doyasiya sanata doydugu bu senlikte en cok begeniyide ritim atolyesindeki calismalar basarmistir..Bir cok ogrenci kendi helkelini,kendi resmini ve kendi ritim aletini yaparak senlige renk katmistir:

1. -
2. -