Güzel Sanatlar Fakültesi Kitap Fuarında
15-Mayıs-2010-10:00
Interteks Uluslar arası Fuar Merkezi - Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi’nin işbirliği kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi 2. KOCAELİ KİTAP FUARI’nın bu yılki organizasyonunda aktif yer alarak tüm Görsel Sanatlar kısmındaki organizasyonu üstlenmiştir. Bununla ilgili olarak Sanat Galerileriyle temaslar kurarak yedi önemli galerinin katılımı sağlanmış olup, Fakültemiz Öğretim Elemanları, Öğrenci Sergisi (Daha önceki yıllarda Fakültemizden mezun olan öğrencilerimiz), İzmitli Ressamlar sergilerinin gerçekleştirilmesini de sağlamıştır. Ayrıca fuar süresince çalışacak olan Exslibris Atölyesi, Yazarlık Atölyesi organizasyonunu da uzman hocalarımızla yürütecektir. Bu atölyelerde halka açık olarak İzmitli vatandaşlardan isteyenler ve İzmit okullarındaki öğrenciler de çalışmalar yapabilecektir.
Açılışı 15 Mayıs 2010 /11.00 yapılacak olan 2. Kocaeli Kitap Fuarı Uluslar arası İnterteks Fuar Merkezi’nde 15 – 23 Mayıs tarihleri arasında her gün 10.30 – 21.00 saatleri arasında gezilebilecektir. Öğrencilerimiz için Hereke’den her gün saat 10.00 ile 13.30 saatlerinde otobüs seferleri yapılacaktır.

1. http://www.kocaelikitapfuari.com
2. -