Konser | Rana Genç & Abuzer Manafzade & Turan Manafzade Konseri
5-Mayıs-2010-13:30
Ramazan Akkuş Konferans Salonu - Hereke Yerleşkesi

Rana GENÇ
1989 yılında Adana’da doğdu. Piyano eğitimine 11 yaşında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girerek Can Çoker ile başladı. Eğitimine bir sene burada devam ettikten sonra İstanbul’a gelerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Doç. Nurferi Onur ile çalışmaya başladı. Öğrenciliği süresince konservatuarın çeşitli konserlerinde görev aldı. Doç. Esin Kanberoğlu ile oda müziği çalıştı. 2008 yılında Ayvalık Kültür Merkezi’nde oda müziği grubuyla trio konseri verdi. Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lisans 4. Sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürmektedir.

Abuzer MANAFZADE
1990 yılında Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de doğdu.İlk müzik eğitimine 7 yaşında Abşeron Çocuk Müzik Okulu’nda başladı.9 yaşında katıldığı ''Azerbaycan Genç Piyanistleri Piyano Yarışması''nda 1.lik kazandı ve finalde çaldığı F.Chopin'in mazurkası jüri tarafından ayakta alkışlandı.2003 yılında Mimar Sinan Devlet Konservatuarını kazandı.2004 yılında ''Galleria Piano Yarışması''nda 1.lik ödülünü kazandı.2006 yılında ''Onay Sanat Piano Yarışması''nda 2.lik ödülünü aldı.2008 yılında ise Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin düzenlediği ''Ulusal Piano Yarışması''nda 2.lik ve ''Rachmaninoff-Jüri Özel Ödülü'' ve ''Pera Piano Yarışması''nda 3.lük ödüllerini kazandı. Bugüne kadar Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin birçok şehrinin yanısıra Almanya’nın Hannover, Braunschweig ve Wolfenbüttel şehirlerinde konserler vermiştir.2009 yılında Vladimir Viardo,Oksana Yablonskaya,Vincenzo Balzani ve Myrthala Salazar’ın,2010 yılında ise Milena Mullova'nın master-class’larına katılmıştır.Ayrıca 2009 yılında Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen ‘’Lubomir Pipkov İnternational Music Competition-Lyuba Entcheva Piano Competition’’da 4.lük ödülüne layık görülmüştür. Şuanda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarının lisans 3.sınıfında Doç.Bahar Tokay ile piyano ve Doç.Hasan Uçarsu ile kompozisyon bölümlerinde eğitimine devam etmektedir.

Turan MANAFZADE
1991 yılında Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de doğdu.İlk müzik eğitimine 6 yaşında Abşeron Çocuk Müzik Okulu’nda başladı.2003 yılında ''Galleria Piano Yarışması''nda mansiyon ödülü,2008 yılında Edirne Rotary Klübü'nün düzenlediği Piano Yarışması'nda 2.lik ödülü ve katıldığı daha birçok piano yarışmasında dereceler ve ödüller aldı.Bugüne kadar Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin birçok şehrinin yanısıra Almanya’nın Hannover,Braunschweig ve Wolfenbüttel şehirlerinde konserler vermiştir.2009 yılında Oksana Yablonskaya,Vladimir Viardo,Vincenzo Balzani,Myrthala Salazar’ın master-class’larına katılmıştır.Şuanda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarının 3.sınıfında Doç.Nurferi Onur ile piyano bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Programlar
(5 Mayıs)