Sohbet ve Müzik
22-Şubat-2010-13:00
Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesisleri - Hereke

22 Şubat Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi ne bağlı Hereke sosyal tesislerinde gerçekleştirmiş olduğumuz ‘SOHBET VE MÜZİK’ etkinliğinde, Kocaeli üniversitesi merkez kampüsünden ve farklı fakültelerimizden katılım sağlayan misafir hocalarımız,dekanımız,öğretim elemanlarımız ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelmiştir.

Etkinlik GSF Müzik Bölümü öğrencilerinin yaptığı canlı müzik performası ile eğlenceli bir öğrenci şenliği havasında geçmiştir. Farklı bölüm hocaları ile GSF öğrencilerinin kaynaşması ve yeni etkinlikler için yapılan fikir alış verişleri temelinde gerçekleşen etkinlik, bundan sonra gerçekleştirilecek olan kollektif etkinlerimiz için yeni bir ışık olmuştur.

1. -
2. -