Sergi | BÜYÜK BULUŞMA
22-Ocak-2010--

22.01.2010 - 25 Şubat 2010
Fakültemiz öğretim üyeleri Prof.Dr.M.Reşat Başar, Prof.Dr. Nuri Temizsoylu, ve Doç.Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun eserleri İstanbul Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Maslak İstanbul Ayazağa Kampüsü’ndeki “Büyük Buluşma” sergisinde

Ülkemiz Üniversitelerinin Güzel Sanatlar Fakülteleri’nin katılımı ile Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi Sanat Komisyonu’nun “Sanatı Türkiye Düzeyinde Yayma/Yaygınlaştırma Projesi”nin “İlk Buluşma” ve “2010 İstanbul Kültür Başkenti” etkinliklerini desteklemek amacıyla “Büyük Buluşma” olarak adlandırılan Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Maslak İstanbul Ayazağa Kampüsü’nde 22.01.2010 tarihinde açılan sergide Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr.M.Reşat Başar, Prof.Dr. Nuri Temizsoylu, ve Doç.Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun eserleri de yer almaktadır. Sergi 25 Şubat 2010 tarihine kadar izleyicilere açıktır.

1. http://www.isikun.edu.tr/akademik/detay_guzelsanatlar.aspx?SectionID=BCVOJM%2brJN%2f2ae2IrsfGrg%3d%3d&ContentID=zEWj%2fMjRt9KAGfKaX48m2A%3d%3d
2. -