Öğretim Elemanları Sergisi
15-Aralık-2009-17:30
Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Sanat Galerisi, Anıtpark Yerleşkesi, İzmit

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1997 / 1998 Ders Yılında eğitim öğretime açıldı. Onbir yıllık bir geçmişi olan fakültede hala elliye yakın kadrolu öğretim elemanlarının yanı sıra bir o kadar da ücretli öğretim elemanı çalışmaktadır.

Düzenli olarak her yıl karma sergiler ile fakülte öğretim elemanları farklı galerilerde izleyici ile buluşmaktadır. Bu yılın sergisi İzmit, Anıtpark Yerleşkesi “Baki Komsuoğlu Sanat Galerisi”nde 15 Aralık 2009 tarihinde 26 sanatçı öğretim elemanın katılımı ile açılmaktadır. Bu karma sergi Resim, Heykel, Fotograf Seramik, Baskı Teknikleri eserlerini bir arada sergilemektedir. Toplam eser sayısı 26 olup her sanatçı kendi çalışma tarzına göre tek bir eser ile katılmaktadır. Bu yılın karma sergisinin konsepti “Tek Sanatçı – Tek Eser” olarak ilan edilmiştir.

Sergi 15 Ocak 2010 tarihine kadar izleyicilere açık kalacaktır.

1. -
2. -