-Melezleşme Üzerine- Sergi
10-Haziran-2009-14:00
Koridor Sanat Galerisi KOÜ GSF Dekanlık Binası

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencisi Caner Şengünalp ‘in “Melezleşme Üzerine” temalı kişisel heykel sergisi Fakültemiz KORİDOR Sanat Galerisinde 10.06.2009 tarihinde saat 14.00’da açılacaktır. Bu sergisinde canlıların, özellikle hayvanların giderek mutasyona uğraması, başkalaşması ile transformasyona dönüşmeleri, melezleşmleri üzerine kaygılarını eserlerine yansıtan genç sanatçının toplam on beş kadar eseri yer alacaktır.

30 Haziran 2009 tarihine kadar sürecek olan sergi genç sanatçının ilk kişisel sergisi olduğundan dolayı ayrı bir önem taşımaktadır.

Bu sergi, Caner Şengünalp için şu ana kadar heykel sanatı adına yaptıklarının değerlendirmesidir, arkadaşları, hocaları ve izleyicisi ile buluşmasıdır. Ayrıca profesyonel sanata atılan cesaretli bir adımdır.

Genç sanatçımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Doç.Dr.İsmet Çavuşoğlu
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yrd.

1. -
2. -