Farklılıklar - Sergi
20-Mayıs-2009-16:00
Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Sanat Galerisi, Anıtpark Yerleşkesi, İzmit

Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Sanatta Yeterlik (Doktora) öğrencilerinin eserlerinden oluşan “FARKLILIKLAR” temalı karma sergi, Kocaeli Üniversitesinin Anıtpark Yerleşkesinde bulunan “Baki Komsuoğlu Kuruluş Müzesi ve Sanat Galerisinde” 20 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 16.00’da açılıyor. Sergiye özgün sanat eserleriyle on dört sanatçı toplam 32 eserle katılıyor.

Sergide yer alan eserler tuval resimlerinin yanı sıra fotoğraf, heykel, ve multi-medya çalışmalarından oluşuyor.

“Farklılıklar” teması etrafında toplanan bu genç sanatçıların farklı janrlarda ve tekniklerde ürettikleri yapıtlarını aynı eksende bütünleştirmelerinin yanısıra, “farklılıklar”ın birbirlerine güç kazandırdıklarını da ortaya koymaktadır.

10 Haziran 2009 tarihine kadar devam edecek olan sergi güncel konulara değinmesi ve iddialı kompozisyon uygulamaları ile de dikkat çekmektedir.

1. -
2. -