Grafik IV Storyboard İllüstrasyon Sergisi
1-Haziran-2009-14:00
Koridor Sanat Galerisi KOÜ GSF Dekanlık Binası

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotograf ve Grafik Sanatlar Bölümü Grafik Ana Sanat Dalı’nda öğretnm gören 19 öğrencinin hazırlamış oldukları GRAFİK IV STORYBOARD İLLÜSTRASYON SERGİSİ Fakültemiz KORİDOR Sanat Galerisinde 1 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00’da açılacaktır. Bu sergide genç sanatçıların toplam ondokuz eseri yer alacaktır.

8 Haziran 2009 tarihine kadar sürecek olan karma sergi Grafik Ana Sanat Dalı IV. Sınıf örgencilerinin hazırlamış oldukları “2010 İstanbul Kültür Başkenti” konulu reklam illüstrasyon çalışmalarından oluşmaktadır. Serginin bir başka özelliği de, genel teması bağlamında yarışma niteliğinde özgün eserlerin üretilmiş olmasıdır.

Sergi, katılımcı öğrencilerimiz için her şeyden önce bir değerlendirmedir, arkadaşları, hocaları ve izleyicisi ile buluşmadır. Ayrıca gençlerimiz için profesyonel sanata atılan önemli bir adımdır.

Karma sergiye eserleriyle katılan genç grafik sanatçılarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Doç.Dr.İsmet Çavuşoğlu
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yrd.

1. -
2. -