Seçim Meydanları–Fotoğraf Sergisi
21-Mayıs-2009-14:00
Koridor Sanat Galerisi KOÜ GSF Dekanlık Binası

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotograf ve Grafik Sanatlar Bölümü Fotograf Ana Sanat Dalı’nda öğrenim gören 13 öğrencinin 29 Mart 2009 yerel seçimler ile ilgili yapmış oldukları “ Seçim Meydanları” temalı belgesel atölye çalışmalarından oluşan karma fotograf sergisi Fakültemiz KORİDOR Sanat Galerisinde 21.05.2009 tarihinde saat 14.00’da açılacaktır. Bu sergide genç sanatçıların belgesel nitelikte toplam otuzaltı eseri yer alacaktır.

31 Mayıs 2009 tarihine kadar sürecek olan karma sergi Fotograf Ana Sanat Dalı I. Sınıf Karanlıkoda Atölyesi sergisidir.

Bu sergi, katılımcı öğrencilerimiz için her şeyden önce bir değerlendirmedir, arkadaşları, hocaları ve izleyicisi ile buluşmadır. Ayrıca profesyonel sanata atılan ciddi bir adımdır.

Karma sergiye eserleriyle katılan genç sanatçılarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Doç.Dr.İsmet Çavuşoğlu
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yrd.

1. -
2. -