Güncel Duyurular >>
Duyuru Arşivi >>

28.04.2011

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! Kore Ulusal Sanat Üniversitesi Asya ülkelerine yönelik 20 öğrenciye sanat bursu verecektir. Başvurular Animasyon, Dans ve Kore Geleneksel Sanatları (Geleneksel Sanat Teorisi, Geleneksel Müzik, Geleneksel Dans ve Geleneksel Folk Tiyatrosu) alanlarında İngilizce olarak kabul edilmektedir. Burs, lisans öğrenimi için 4 yıl, yüksek lisans öğrenimi için 2 yıllık bir dönemi kapsamaktadır. Ayrıntıları ekteki formda belirlenen program ile ilgilenenlerin 2 Mayıs 2011 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Komisyonu’ndan Yrd. Doç. Dr. Özge ÜNLÜTÜRK SADAY veya Arş. Gör. Beyza TANYOLAÇ ile iletişim kurmaları gerekmektedir.

Duyuru ile ilgili link 1: images/2011/04_nisan_28_bursduyuru_kore/2012_AMA_Form.pdf

Duyuru ile ilgili link 2:

Duyuru ile ilgili link 3:

Görsellerin büyük hali için üzerlerine tıklayınız...